Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015
Ημερίδα - Βιωματικό Εργαστήριο Σχολικών Δραστηριοτήτων «Καινοτομώ με γέλιο»
Η Δ/νση Π.Ε. Β’ Αθήνας (εγκύκλιος υπ' αρ. πρωτ. 4719/3-6-2015), μέσω των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων), ενόψει της επερχόμενης λήξης της φετινής σχολικής χρονιάς, διοργανώνει ημερίδα- βιωματικό εργαστήριο με θέμα : «Καινοτομώ με γέλιο», τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και ώρες 18:00 – 21:00, στην έδρα της Διεύθυνσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας, Ανάφης 4 & Αγ. Αποστόλων, τηλ. 210 6142593.
Εισηγητές θα είναι ο κ. Βαγγέλης Ηλιόπουλος, συγγραφέας-εκπαιδευτικός, με θέμα: «Το γέλιο κάνει καλό στο σχολείο», η κ. Βασιλική Σκρέκου, ιδρύτρια του Κινήματος Κλάμπ Γέλιου στην Ελλάδα, με θέμα: «Βιωματικές ασκήσεις - Γιόγκα γέλιου» και η κ. Έφη Φουρίκη, εικαστικός-παιδαγωγός Τέχνης με θέμα: «Συλλογικό έργο: Γελάω».
Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη της θετικής επίδρασης που ασκεί το γέλιο στη ζωή των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Θα συζητήσουμε για τους ήρωες που μας κάνουν να γελάμε, θα γελάσουμε με την ψυχή μας και θα το αποτυπώσουμε.
Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική.
Αίτηση συμμετοχής μπορούν να αποστείλουν όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται στο email politistikab@gmail.com
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου