Labels

ΣχετικάΜε  χαρά  σάς παρουσιάζουμε το καινούριο και εμπλουτισμένο ιστολόγιό μας. 

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία. 

Για να προλάβεις όμως, πρέπει να γνωρίζεις. 

Γι΄ αυτό θα  προσπαθήσουμε μέσα από  την ιστοσελίδας μας να σάς ευαισθητοποιήσουμε  και ταυτόχρονα να σάς δώσουμε αξιόπιστες πληροφορίες για οτιδήποτε έχει σχέση με την Αγωγή και την Προαγωγή της  Υγείας.  Φιλοδοξούμε να προσφέρουμε  πολύπλευρη ενημέρωση και στήριξη στον κάθε εκπαιδευτικό, γονιό ή μαθητή που επισκέπτεται το ιστολόγιό μας.
  
Η δυνατότητα ηλεκτρονικής διάδρασης, που προσφέρεται μέσα από το ιστολόγιο,  μπορεί να βοηθήσει στην άμεση ενημέρωση για τα προβλήματα και τις ανάγκες των εκπαιδευτικών και να ενισχύσει έτσι τις προσπάθειες για επίλυση των  προβλημάτων και την ικανοποίηση των αναγκών τους, όσον αφορά το σχεδιασμό και την υλοποίηση των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στη σχολική τάξη.

Επίσης  ευελπιστούμε μέσα από αυτή τη σελίδα  να αυξήσουμε τα κανάλια επικοινωνίας  μεταξύ μας, να αλληλεπιδράσουμε, να ανταλλάξουμε σκέψεις , ιδέες και δράσεις για να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχουν στεγανά όρια  στην εκπαίδευση και μαζί μπορούμε  να τα επεκτείνουμε στη θεωρία και στην πράξη!

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα προσφέρει στον επισκέπτη της  σημαντικές καινούριες δυνατότητες. Υπάρχουν και πολλές άλλες που θα τις ανακαλύψετε περιδιαβαίνοντας και  περιδιαβάζοντας….

8 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Γιάννη, σ΄ ευχαριστώ για τις ευχές αλλά και για τη «διαφήμιση» του σπιτιού της Αγωγής Υγείας!!! Είσαι πάντα καλοδεχούμενος!

   Διαγραφή
 2. Αγαπητή Ευαγγελία, καλημέρα!
  Συγχαρητήρια για τη νέα δυναμική εμφάνιση. Το ιστολόγιο είναι εξαιρετικό στο σχεδιασμό του. Εύχομαι να είναι καλοτάξιδο και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και δημιουργίας των εκπαιδευτικών και των μαθητών της περιφέρειάς μας.
  Καλό Φθινόπωρο!
  Υ.Γ.: Οτιδήποτε χρειαστείτε στη διάθεσή σας.
  Μερκούρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπητέ Μερκούρη, σ’ ευχαριστώ πολύ για τα θετικά σχόλια και τις ευχές σου. Με χαρά σε καλωσορίζω στο σπιτικό της Αγωγής Υγείας και ελπίζω η γόνιμη συνεργασία μας που ξεκίνησε την περσινή σχολική χρονιά να εξελίσσεται και να γίνεται ολοένα και πιο δυνατή. Αντεύχομαι καλό φθινόπωρο!

   Διαγραφή
 3. Όταν τα θεμέλια είναι γερά, τα σπίτια αντέχουν σε όλα τα φαινόμενα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αγαπημένη μου Χριστιάνα
   Ο κόσμος είναι ένα μέρος «επικίνδυνο» για τα παιδιά. Τα ίδια πρέπει να παίξουν ενεργό ρόλο στην ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ τους. Είναι αναγκαίο λοιπόν να καλλιεργήσουν Δεξιότητες και να μάθουν να τις χρησιμοποιούν. Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να συμμετέχει σε προγράμματα προσωπικής και κοινωνικής ανάπτυξης ώστε να «χτίσει» οργανωμένα και προοδευτικά τον εαυτό του πάνω σε γερά θεμέλια. Το ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ευελπιστεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας συνολικής σχολικής προσέγγισης της προσωπικής και κοινωνικής εκπαίδευσης με επίκεντρο την ενδυνάμωση και την προστασία των παιδιών μας.

   Καλωσόρισες φίλη μου!

   Διαγραφή
 4. Το νέο δωμάτιο-ιστολόγιο πολυμέσων είναι εντυπωσιακό και χρηστικό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλό είναι να αναφέρουμε και το όνομα και το φορέα του κατασκευαστή του σπιτιού της Αγωγής Υγείας. Ειδάλλως είναι παράτυπο, αντιδεοντολογικό και παράνομο γιατί θεωρείται κλοπή πνευματικής περιουσίας. Καθηγήτρια Κ. Μεράκου, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

  ΑπάντησηΔιαγραφή